The last smile delivery Sneltransport The last smile delivery

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

 

Als transportbedrijf realiseren wij ons dat wij een belangrijk maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben voor de omgeving waarin wij met elkaar werken. Met elkaar werken wij aan innovatieve en duurzame logistieke oplossingen.

 

Dagelijks doen wij onze uiterste best om onze transportbewegingen zo efficiënt mogelijk in te plannen. Door zo min mogelijk kilometers te rijden dragen wij bij aan een zo'n min mogelijke belasting van onze natuur en leefmilieu. De transportsector heeft een enorme impact op de natuur en de omgeving waarin wij leven. Daarom leveren wij graag een positieve bijdrage ten gunste van onze natuur.

 

Het gaat verder dan enkel efficiënte kilomters rijden. Met onze klanten, medewerkers, partners en de gemeenschap willen wij continu waarde creëren ten gunste van veiligheid, kwaliteit en milieu. Wanneer het gaat om de mensen en onze planeet maken wij keuzes doordacht en weloverwogen. Deze onderdelen en deze aanpak is opgenomen in onze strategie en vormen een dagelijkse activiteit voor de mensen waarmee wij samenwerken. Jullie zijn (of worden) daar ook onderdeel van.

 

 

 

 

 

 

 

Een carriére bij:
SMA Transport en Logistics

 

Wij zijn op zoek naar jou glimlach :-) Op deze pagina lees je al dat we ons willen onderscheiden als leuke en fijne werkgever. En dat kunnen we alleen met mensen zoals jij. We maken graag kennis met je. Ook al hebben we niet exact jouw vacature open staan. Voel je vrij voor die open sollicitatie, je weet het maar nooit. Toch?

 

Carriere en opleiding:

Bij SMA Transport en Logistics gaan we samen voor een carrière waar voor jouw ruimte is om je te ontwikkelen. We bieden je mogelijkheden voor diverse (rij) opleidingen en je kunt je binnen de organisatie op verschillende plekken ontwikkelen. Daar vertel ik je graag meer over.

 

Kies jij voor een carrière in de Transport en Logistiek? Kom dan werken bij het leukste bedrijf.

 

Tot gauw.    (l.vangoor@smatransport.nl)