The last smile delivery Sneltransport The last smile delivery

Paychecked in transport!

 

Onze mensen maken het verschil voor ons en voor jou als opdrachtgever. Het keurmerk Paychecked in transport zorgt voor transparantie en duidelijkheid in onze sector.

 

Voor onze medewerkers:

Voor jou als mogelijke nieuwe en bestaande medewerker ben je verzekerd dat wij de CAO waar jij onderdeel van bent netjes naleven. Wij willen ons onderscheiden als fijne en prettige werkgever die oog heeft voor zijn werknemer. Doordat wij met trots dit keurmerk hebben verdiend willen wij jou laten zien dat wij dit heel serieus nem. Dat is uiteraad niet het enige wat wij doen voor jou.

Leonie, onze HR-manager, vertelt jou daar graag meer over. 

 

Voor onze opdrachtgevers:

Voor jou als onze opdrachtgever ben jij verzekerd voor de risico’s van ketenaansprakelijkheid en schijnconstructies. Jij kiest toch ook voor goed opdrachtgeverschap? Kies daarom voor een samenwerking met ons. Mocht je nou niet kiezen voor ons dan raden wij jou toch aan om met een bedrijf te werken die Paychecked is en dit keurmerk ook heeft.

Waarom Paychecked in transport?

Het ‘PayChecked in Transport-keurmerk’ is een initiatief van Transport en Logistiek Nederland (TLN) en evofenedex. Hét branchekeurmerk dat het risico op ketenaansprakelijkheid verkleint met betrekking tot Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS).

 

"Met het keurmerk tonen opdrachtgevers en opdrachtnemers in transport aan dat zij correcte betaling van chauffeurs (volgens CAO) hoog in het vaandel hebben staan en verkleinen zij tevens het risico op ketenaansprakelijkheid die voortkomt uit de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS)."


Bij opdrachtgevers en transportbedrijven wordt kwaliteit en imago steeds belangrijker. De samenleving vraagt veel vaker om een bewijs van de kwaliteit van een bedrijf, van goed werkgeverschap en van goed opdrachtgeverschap. Denk hierbij aan een eis bij aanbestedingen van opdrachtgevers, de online vermelding op websites en sociale media, maar ook het zichtbare bewijs gewoon op straat. Zaken doen met een keurmerk houdende transportonderneming voorkomt dat jij als opdrachtgever zelf onderzoek moet uitvoeren in/naar de administratie van de transportonderneming.

 

 

 

 

 

 

Een carriére bij:
SMA Transport en Logistics

 

Wij zijn op zoek naar jou glimlach :-) Op deze pagina lees je al dat we ons willen onderscheiden als leuke en fijne werkgever. En dat kunnen we alleen met mensen zoals jij. We maken graag kennis met je. Ook al hebben we niet exact jouw vacature open staan. Voel je vrij voor die open sollicitatie, je weet het maar nooit. Toch?

 

Carriere en opleiding:

Bij SMA Transport en Logistics gaan we samen voor een carrière waar voor jouw ruimte is om je te ontwikkelen. We bieden je mogelijkheden voor diverse (rij) opleidingen en je kunt je binnen de organisatie op verschillende plekken ontwikkelen. Daar vertel ik je graag meer over.

 

Kies jij voor een carrière in de Transport en Logistiek? Kom dan werken bij het leukste bedrijf.

 

Tot gauw.    (l.vangoor@smatransport.nl)