The last smile delivery Sneltransport The last smile delivery

Track & Trace 

 

Zodra wij onderweg zijn met jouw goederen kun jij onze prestaties real time volgen. Wij informeren jouw klant over de levering en de tijdvakken die we samen afspreken. Jij krijgt een veilige toegang tot ons vrachtportaal waar alle zendingen gevolgd kunnen worden zodat jij altijd grip houdt op een correcte aflevering bij jouw klant.

 

Samen stellen we duidelijke KPI's op en maken wij samen met jou afspraken over de goederen die jij via ons laat afleveren. In ons portaal zetten wij deze afspraken vast voor jou. Wij zijn in staan om jou onze prestaties bijna realtime te laten volgen. Transparantie en inzicht in het gehele proces voor ons beiden zien wij als basis voor een lange en fijne samenwerking met elkaar.

 

We vertellen je graag meer hoe onze dienstverlening en hoe Track and Trace voor jou kan gaan werken. 

 

 

MVO!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Aandacht voor mens en milieu! Wij vinden de omgeving, het milieu en de mensen om ons heen belangrijk. We willen duurzaam samenwerken in de transportketen en vinden het belangrijk dat onze relaties ook op dit niveau willen samenwerken.

 

Dagelijks doen we ons uiterste best om onze transportbewegingen zo in te plannen dat we efficiënt onze kilometers rijden met zo min mogelijk belasting voor natuur en milieu. De transportsector en dan ook onze transportbewegingen hebben een enorme impact op de natuur en de omgeving waarin we leven. Dat realiseren wij ons.

 

Wij willen een actieve bijdrage leveren aan een duurzame toekomst en dat maakt deel uit van onze misie en hoe SMA Transport en Logistics in die toekomst wil staan.

 

 

 

Paychecked.

Onze mensen maken het verschil voor ons en voor jou. Het keurmerk PayChecked in Transport zorgt voor transparantie en duidelijkheid in de sector.

 

Voor jou als (mogelijke nieuwe) medewerker ben je verzekerd dat we de CAO waar jij onderdeel van bent netjes naleven. Wij willen ons onderscheiden als fijne en prettige werkgever. O.a. met dit keurmerk willen dit uitstralen. Maar we doen meer voor jou.

 

Voor jou als onze (mogelijke) opdrachtgever ben je ervan verzekerd voor de risico’s van ketenaansprakelijkheid en schijnconstructies. Jij kiest toch ook voor goed opdrachtgeverschap? Kies daarom voor een samenwerking met SMA Transport en Logistics. Of met één van onze concullega’s die ook PayChecked zijn in Transport.

 

 

 

 

 

Smile :-)

Wij houden van een glimlach. Jij toch ook? Onze chauffeurs realiseren zich heel goed dat zij het gezicht zijn van jou bedrijf wanneer we producten afleveren. Een blij gezicht, voor een optimale beleving bij jullie klanten. Bij SMA Transport en Logistics doen we dagelijks alles voor die glimlach.

 

Transport draait bij ons dus om mensen. Dat zijn onze mensen, jouw mensen en jou klanten. We werken in “the laste mile” bezorging. Wij noemen dat de last smile bezorging!

 

Of het nu onze vrachtwagenchauffeurs zijn die jou vrachten door heel Europa op tijd afleveren, of het zijn onze koeriers die pakketten bezorgen door heel Nederland. Wij houden van blije mensen!