The last smile delivery Sneltransport The last smile delivery

Onze transportoplossingen

 

Vanuit onze centraal gelegen locatie in Deventer zijn we snel op de plek van bestemming. Wij werken met een klein team waarbij korte lijnen en slagvaardig werken centraal staan. Doordat wij snel knopen door hakken zijn wij de nuchtere transportoplossing voor onze opdrachtgevers.

 

Wij zitten in de last smile delivery. Jullie klanten ervaren dat! Hoe? Kom een kop koffie drinken en dan vertellen wij jou daar graag over. 

 

Met een gevarieerd wagenpark rijden we dagelijks veel kilometers door heel Nederland. Ook rijden wij over onze landsgrenzen heen. Wij zijn voornamelijk te vinden in Duitsland, Belgie en Frankrijk. Af en toe komen onze chauffeurs in de UK, Ierland en ook in de Scandinavische landen. We zijn flexibel en bijna overal in Europa snel aanwezig om jouw goederen veilig over te brengen naar zijn bestemming.

 

Onze chauffeurs weten van aanpakken en spreken de taal van jouw klant. Wij willen ons onderscheiden in de klantbeleving bij jouw opdrachtgever. Wij nemen die vriendelijke lach en vrolijke noot van ons mee bij de aflevering van je goederen, dat is waar wij voor gaan en voor staan. Het visitekaartje van jouw bedrijf, dat zijn onze chauffeurs en dat realiseren wij ons.

 

Bij ons draait transport om mensen en de omgeving waarin wij samen werken. Wij streven naar een lange en toekomstbestendige samenwerking met onze opdrachtgevers die, het liefst, net als wij willen werken aan een duurzame toekomst waar mens en milieu centraal staan.

 

 

 

 

 

Een carriére bij:
SMA Transport en Logistics

 

Wij zijn op zoek naar jou glimlach :-) Op deze pagina lees je al dat we ons willen onderscheiden als leuke en fijne werkgever. En dat kunnen we alleen met mensen zoals jij. We maken graag kennis met je. Ook al hebben we niet exact jouw vacature open staan. Voel je vrij voor die open sollicitatie, je weet het maar nooit. Toch?

 

Carriere en opleiding:

Bij SMA Transport en Logistics gaan we samen voor een carrière waar voor jouw ruimte is om je te ontwikkelen. We bieden je mogelijkheden voor diverse (rij) opleidingen en je kunt je binnen de organisatie op verschillende plekken ontwikkelen. Daar vertel ik je graag meer over.

 

Kies jij voor een carrière in de Transport en Logistiek? Kom dan werken bij het leukste bedrijf.

 

Tot gauw.    (l.vangoor@smatransport.nl)